Lid worden

Word lid van OLAH!

Het bestuur van OLAH nodigt u uit om lid te worden van OLAH en op deze manier deel te nemen aan de activiteiten als lid. Als lid van OLAH kunt deelnemen aan activiteiten die alleen voor leden georganiseerd worden. U krijgt korting bij bepaalde activiteiten en u mag ook evenementen organiseren bijvoorbeeld een culturele thema voor een Café Latino. Daarnaast mag u gebruik maken van de logistieke diensten van de vereniging, zoals het plaatsen van een bericht via de webpagina en Facebook pagina.

Maar de belangrijkste reden om lid te worden van Olah is natuurlijk omdat het belangrijk is dat we onze sociaal-culturele interesses aandacht willen geven in Wageningen. En als lid bent u van harte welkom om deel te nemen in de bestuursvergaderingen en mee beslissen in de activiteiten van OLAH.

Hoe kunt u lid worden?

U kunt zich inschrijven als lid door het bedrag over te maken naar de Bankrekening van OLAH ING BANK: NL24 INGB 0004 3857 34 en ons een bevestigingsmail te sturen naar info@olah.nl als u de betaling heeft voldaan.

S.V.P In de mail de volgende informatie verstrekken: ‘Lidmaatschap 2024’
en naam (enkel lid) of namen en leeftijden van de familie.

Prijzen voor het Lidmaatschap 2024

Individueel €5,00 (vijf euro)
Familie* €10,00 (tien euro)

*Kinderen ouder dan 21 jaar beschouwen we als volwassenen, die hun eigen contributie betalen.

Alle leden die de lidmaatschap van 2024 hebben betaald zullen een ledenpas van de penningmeester van OLAH ontvangen.

Reacties zijn gesloten.